marți, 28 iunie 2011

Ce se poartă vara asta?

1. Haine la moda in vara 2011.
- Se poarta hainele albe: rochii, bluze, fuste, pantaloni, salopete. Da, in vara lui 2011 sunt la moda si salopetele. Atentie, salopetele care se poarta sunt fie cu pantaloni lungi, fie cu pantaloni scurti. Ambele variante sunt ideale pentru vara lui 2011.                                                                              
- Se poarta imprimeurile. Dar mai ales imprimeurile florale. Atentie insa cum interpretati aceasta prezetare a modei de vara 2011. Recent mi-a fost dat sa vad o domnita in Mall la Baneasa care a ales cu mandrie varianta salopeta + imprimeu floral si parea imbracata in pijama. Pijamalele in strada nu sunt la moda in vara lui 2011.
 Dungile care se poarta in vara lui 2011 sunt late si au culori pastel. Vechile dungi subtiri alb – negru sau alb – albastru (cele marinaresti mai exact) nu mai sunt la moda in vara lui 2011.
- Pentru o tinuta de vara puteti sa optati si pentru o palarie (palariile se poarta in continuare vara aceasta). 
- Hainele care se poarta in vara lui 2011 sunt, in general, croite astfel incat sa evidentieze talia. Forma ‘clepsidra’ este la moda vara aceasta. Pentru un astfel de efect puteti folosi cu incredere o curea subtire (curelele groase nu se mai poarta).

2. Posetele la moda in vara 2011                                                                                     3. Pantofii la moda in vara 2011                                                    Vara aceasta se poarta pantofi cu platforma inflorati !         
Cu posetele e mai simplu. Important e ca poseta sa nu fie din piele (decat daca e cazul – adica o poseta plic pe care o folositi doar seara). In vara lui 2011 se poarta posetele din textil, cu imprimeuri florale sau pur si simplu colorate. Cureaua posetei poate sa fie din piele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu