duminică, 3 iulie 2011

Fila de jurnal ....

E urat ... straniu si pustiu ... cum e oare ? Si unde s`a ascuns extazul ? Undeva.. acolo .. departe si totusi aproape !
Stii tu pagina uitata de secole pe raftul prafuit de rutina timpului ?Stii tu ce simiti , oare ce scriu ?E dificil de inteles , nici eu , cea care scrie , nu inteleg cuvintele ce`si au destinul intepenit pe chipul tau imaculat ! Insa ceva nu ma lasa sa nu termin..., ceva ma impinge sa continui .Un haos total, randuri intregi scrise la intamplare descriu mii de trairi,  ce se ascund..., intr`un adanc uitat de lume , intr`un interior nedeslusit .
O harta negasita si neumblata de nimeni sunt eu , omul care scrie , omul care incearca si iar incearca in zadar sa spuna , sa daruiasca cuiva o amintire .... o amintire ce  reprezinta , de fapt, o pata de suflet , un colt de inima , o bucatica de viata.Si`atunci simti ca ai totul, ca lacrimile tale se`nalta netematoare spre cerul ce le asteapta de`a pururi senin, dar n`ai nimic ... iluzie , iar in secunda urmatoare nu simti decat aerul rece......!

4 comentarii: